Rondreizen Namibië

Rondreizen Namibië opties

Namibië is een indrukwekkend land waarbij alle indrukken buiten proportioneel zijn. Een bestemming die hoog op menig verlanglijstje staat! Vandaar dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in rondreizen Namibie. Met huurauto’s rijd je van hoogtepunt naar hoogtepunt door een van de meest dunbevolkte landen ter wereld. Van kampeerplaatsen midden in de bush tot aan lodges met zwembad. Je vind het in Namibie. Klaar voor je ontmoeting met de kleurrijke Himba en Herero bevolking in Damaraland en Kaokoland? Check hier de mogelijkheden.

Individuele reizen Namibië

Namibië is uitstekend individueel te verkennen waardoor je in eigen tempo Namibië kunt ontdekken. Een huurauto brengt je door schitterende natuur, je ziet de prachtigste dieren in de wildparken en je verblijft in de schitterendste accommodaties.
Ga naar individuele reizen Namibië

Groepsreizen Namibie

Wil je Namibie met gelijkgestemden ontdekken? Geniet en maak vrienden tijdens jullie reis door Namibië. Meer weten over groepsreizen Namibie?
Ga naar groepsreizen Namibië

Safari Namibië

Een safari Namibië is ongekend. De okerrode duinen in combinatie met het wild wat je ziet zorgen voor een fantastische ervaring. Wist je dat een safari in combinatie met andere omliggende landen de perfecte manier is om al het prachtige van Zuidelijk Afrika te ontdekken. Een combinatie met Zuid-Afrika, Botswana bijvoorbeeld? Bekijk de mogelijkheden op de Safari Namibië pagina.
Ga naar safari Namibië

Bouwstenen Namibië

Je eigen reis door Namibië samenstellen? Dat kan met bouwstenen. Via deze bouwstenen kun je onderdelen aan elkaar koppelen die jij wilt zien. Dus geen onderdelen die in een standaard rondreis zitten en waar je niet echt op zit te wachten. Bekijk de mogelijkheden.
Ga naar bouwstenen Namibië

Rondreizen Namibie

Het landschap bestaat uit (half)woestijnen en droge savannes. In Namibië bevinden zich de hoogste zandduinen ter wereld, ruige rotswoestijnen, de prachtige Fish River Canyon, de Skeleton Coast, bergplateau’s, een ruige kustlijn, riviergebieden en de zoutpan in het Nationale Park Etosha. De prachtige en vaak kleinschalige lodges geven het gevoel dat je onder de sterrenhemel overnacht.