rondreizen Namibië

Namibië is een indrukwekkend land waarbij alle indrukken buiten proportioneel zijn. Een bestemming die hoog op menig verlanglijstje staat! Vandaar dat steeds meer mensen geinteresseerd zijn in rondreizen Namibie. Met huurauto’s rijd je van hoogtepunt naar hoogtepunt door een van de meest dunbevolkte landen ter wereld. Van kampeerplaatsen midden in de bush tot aan lodges met zwembad. Je vind het in Namibie. Klaar voor je ontmoeting met de kleurrijke Himba en Herero bevolking in Damaraland en Kaokoland? Check hier de mogelijkheden.

Individuele reizen Namibie
Namibië is uitstekend individueel te verkennen waardoor je in eigen tempo Namibie kunt ontdekken. Een huurauto brengt je door schitterende natuur, je ziet de prachtigste dieren in de wildparken en je verblijft in de schitterendste accommodaties.
Ga naar individuele reizen Namibie

Groepsreizen Namibie
Wil je Namibie met gelijkgestemden ontdekken? Geniet en maak vrienden tijdens jullie reis door Namibie. Meer weten over groepsreizen Namibie?
Ga naar groepsreizen Namibie

Rondreizen Namibie
Het landschap bestaat uit (half)woestijnen en droge savannes. In Namibië bevinden zich de hoogste zandduinen ter wereld, ruige rotswoestijnen, de prachtige Fish River Canyon, de Skeleton Coast, bergplateau’s, een ruige kustlijn, riviergebieden en de zoutpan in het Nationale Park Etosha. De prachtige en vaak kleinschalige lodges geven het gevoel dat je onder de sterrenhemel overnacht.