individuele reizen namibie

Individuele rondreis Namibie opties

Een individuele rondreis Namibië is net zoiets als alleen op de wereld maar dan op een andere planeet. Geen enkel ander land ter wereld heeft wat Namibie heeft. Oker rood gekleurde woestijnen, gevarieerde wildparken en flora en fauna die je nergens vindt. De onderstaande individuele rondreizen Namibië zijn individuele rondreis Namibie opties waar wij zelf door zijn beinvloed en die wij kunnen adviseren. Laat je inspireren om Namibie te ontdekken.

Namibie op maat

Jullie zoeken een safari Namibie en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen de meest geschikte rondreis samen.

Privereis: Kennismaken met het traditionele Namibië

Start je individuele rondreis in Windhoek om vervolgens een schitterende rit naar de okerrode duinen van de Sossusvlei te rijden. Vervolgens reis je door via de aantrekkelijke kustplaats Swakopmund naar Damaraland om o.a. luipaarden, springboks en de woestijn olifant te ontdekken. De traditionele Himba’s zijn je volgende stop. Maak het mee hoe dit voormalige nomadenvolk volgens oude tradities leven. Etosha en Waterberg Nationaal Park zijn de parken om naast het landschap nog meer wildlife te ontdekken. Beleef deze heerlijk privereis. Lekker samen, met vrienden of met je gezin.
Ga naar deze 17-daagse individuele rondreis Namibie