sesriem

Sesriem is de dichtsbijzijnde locatie bij de Sossusvlei. De meeste reizigers kamperen of verblijven in een lodge voordat ze met hun tocht door de Sossusvlei starten. Direct in de omgeving kun je mooie natuurverschijnselen zien en de prachtige omgeving ontdekken. Bij Sesriem kun je wandelen of een klimtocht maken naar en in de Sesriem kloof. Ook kun je de zandduinen beklimmen die in de buurt van de kampeer locaties liggen. Zodra de schemer invalt krijg je een prachtige kleurencompositie voorgeschoteld. De duinen, het groen en de lucht krijgen een prachtig pastelkleurig uiterlijk. Zoiets heb je nog nooit gezien.

Rondreizen met verblijf in Sesriem
Onderstaande rondreizen hebben Sesriem in het programma. Laat je inspireren en/of selecteer een reis voor meer informatie.
Privereis: Ontdek het land van de Himba’s – 16 dgn
Groepsreis: Kamperen op de maand – 19dgn

Sesriem lodges en campings
Reis je zelfstandig. Weet je je reisschema en wil je het risico voorkomen dat lodges en eventueel campings volgeboekt zijn? Zekerheid hebben dat je accommodatie in Sesriem geregeld is? Bekijk dan de mogelijkheden hieronder en reserveer je lodge of kampeerplaats.
3-sterren:Dessert Camp ***
4-sterren:Agama River Lodge ****
5-sterren:Moon Mountain *****

Sesriem naar Sossusvlei. De zonsopkomst
Een tip is om de zonsopkomst in de Sossusvlei mee te maken. Zodra de zon opkomt heb je toegang tot de vallei.
Vanaf Sesriem zit je direct bij de ingang van het park. Daarna is het 65 kilometer kaarsrecht rijden naar het hart van de Sossusvlei, de Deadvlei.
Bij de Deadvlei doemen de wereldberoemde oker rode zandduinen op. Beklim de ‘Dune 45’. Geen gemakkelijke klim in het mulle zand maar daarna volgt de beloning door het schitterende uitzicht over de omgeving die je uiteraard voor eeuwig gaat vastleggen met je camera!