Bekijk deze 18-daagse privéreis Namibië. Namibië, geen enkel ander land in Afrika is met dit land te vergelijken. Fascinerende natuurverschijnselen die je nergens anders treft. Uitgestrekte landschappen. Avontuurlijk rijdt u zelfstandig langs al het moois dat Namibië te bieden heeft. Eindeloze onverharde wegen, weinig andere auto’s, de zon die bijna altijd schijnt en het landschap dat op magische wijze continu drastisch verandert. Dat is Namibië! U doorkruist het land van zuid naar noord en ontmoet ook een echte Himba-stam in het wat minder bekende Kaokoland. Een reis vol contrasten. En indien u andere wensen heeft met betrekking tot de door ons samengestelde route passen wij dit graag voor u aan!

>> Meer over deze autoreis Namibie >>

Highlights
Kalahari woestijn
Fish River Canyon
Sossusvlei
Namib Naukluftpark
Swakopmund
Opuwo
Etosha National park
Waterberg Plateau

Bijzonderheden
U heeft een Meet & Greet bij aankomst, waar u een op maat gemaakte routebeschrijving ontvangt
De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar bezienswaardigheden
Entreegelden voor de parken zijn niet inbegrepen en dienen ter plaatse worden betaald, ook indien u in het park verblijft. U kunt deze reis geheel naar wens laten aanpassen. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beleef meer
Wat denkt u van een verlenging in Victoria Falls na uw prachtige reis door Namibië?
Op de heenreis kunt u een stopover maken in Johannesburg en eventueel een fietsexcursie maken door Soweto of een bezoek aan het Apartheidmuseum brengen. Maak een ballonvaart excursie over de Sossusvlei. Vraag ons naar de prijzen en voorwaarden.

>> Meer over deze autoreis Namibie >>